Innovative Window Films

car windows tining

1)  Where in your home is the biggest loss of heat and the greatest transfer of heat into your dwelling?
Answer – your windows!

2)  What does window film do?
Answer – reduces loss of heat through your windows during Winter and prevents heat transfer in during Summer.

3)  What types of window tinting are there?
Answer – You would be very surprised to find so many options to provide protection, safety, privacy and appearance of your windows.

4) Where can I view the types of tint available?
Answer – At our showroomat Unit 8, 233 Sir Donald Bradman Drive, Cowandilla!

5) What hours does IWF trade?
Answer – IWF opens 8.30am to 5.00 pm Monday to Friday

6) Why is it better to get my car windows tinted in a workshop not at my home ?
Answer – IWF has a fully enclosed workshop which ensures that the installed window film is free from dust and contaminants!

7) What types of window films are offered by IWF?
Answer – so many options to suit so many different applications!

8) How how much does window tinting cost?
Answer – IWF offers a free measure and quotation service for your home or business premises.

9) Who provides the best solution in Adelaide for window tinting?
Answer– IWF- the only place toget the most comprehensive advice for all your window film needs !

Give Geoff Potter a call on 0412031367 for advice on a wide range of window films!

iwf-blog

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Weekly Breakfast Meetings

How would you like to come visit our next MNI breakfast? Register below and get your first breakfast free!

Metro Networking Inc. meet every Thursday morning, at the Royal Coach Motor Inn, 24 DequetevilleTerrace Kent Town. 7am for 7.15am start.Click The Join Metro Networking Button To Register Now.

Please Fill in your details below and an MNI committee member will be in touch to answer any questions as well as confirm your booking at the next available networking event...